Dobrodošli u najbolju prodavnicu sadnica

Nalazimo se na tromeđi, izmedju Kruševca, Trstenika i Varvarina. Meštani ovog sela bave se još vinogradarstvom i voćarstvom ali proizvodnja loznih i voćnih sadnica im je glavno zanimanje. Ne postoji jedno domaćinstvo u selu da se ne bavi kalemarstvom. Lazarevac je srce kalemarstva u Srbiji. Nasa kalemarska tradicija je zaista duga. Niko se u selu ne seća, niti ima podatak kada je kalemarstvo zapravo počelo. Oduvek smo imali sadnice najboljeg kvaliteta i najširi asortiment istih. Ako zaista želite kvalitetan vocnjak ili vinograd računajte na naše iskustvo. Voćno lozni rasadnik AgroHemus je nastao baš u tom srcu kalemarstva, usavršavao se i postao lider u rasadničkoj proizvodnji. Naš sadni materijal je zasađen širom Srbije, Vojvodine, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije i Rusije. Tržište smo oduvek osvajali dobrim kvalitetom, zdravim sadnim materijalom, tačnosti u sortama, besplatnim isporukama na kućnu adresu i još nekim povoljnostima. Poštujemo svakog kupca bez obzira na količinu sadnica koju kupuje. Ako ste u bilo kakvoj dilemi ili nedoumici, pozovite nas.

banner

Zašto izabrati nas

Pouzdana i laka saradnja. Najveći izbor sadnica, najboljeg kvaliteta!

 • img

  Kvalitet

  Naš moto je "Kvalitet je uvek na ceni!". Ukoliko odaberete nas, možete očekivati vrhunski kvalitet po relativno niskim cenama!

 • img

  Zdravo

  Voće koje uzgajamo je vrhunskog kvaliteta, ali je pre svega zdravo!

 • img

  Sveže

  Zdrava i raznovrsna ishrana je nezamisliva bez voća zbog velike količine vitamina i drugih hranljivih sastojaka koje ono sadrži.

img